VI KAN, HVAD DU VIL

Hos Martine Lie Interior Concepts bliver du mødt af specialister. Vi er designere og arkitekter, og vi er møbelhandlere. Vi håndplukker alt det bedste interiør fra hele verden til vores butik og vores projekter, og vi både designer og producerer selv snedkerløsninger af høj kvalitet.

Når du kommer til os, har du et ønske. Måske er det kun en fornemmelse. En vag idé om det hjem, du drømmer om. Om stemning og atmosfære. Og om helt lavpraktiske behov. Det er alt, vi behøver for at komme videre.

Vi skaber planløsninger, designstrategier og belysningsplaner for hele hjem på basis af dine ønsker og behov. Og vi indretter og forbinder samtlige kvadratmeter med møbler, tapeter, farver, teksturer og øvrigt inventar, der harmonerer og samler. Har du kun ønsker til et enkelt rum, en enkelt etage eller et udemiljø? Uanset størrelsen på projektet kan vi tage os af det hele. Fra det øjeblik, du lægger dit ønske i vores hænder, er vi din ”one point of contact”. Vi styrer projektet hele vejen. Design, levering, montering, koordinering og håndtering af alle involverede parter. Fra koncept til komplet løsning.

INGEN DETALJE
ER BARE EN DETALJE

Martine Lie Interior Concepts blev grundlagt i 2017 og tæller i dag seks erfarne og passionerede indretningsarkitekter, stylister, designere og projektledere. Vi har adresse og showroom i Klampenborg i Nordsjælland, men vi arbejder både nationalt og internationalt.

Vi har specialiseret os i at indrette hjem – både enkelte rum og hele boliger – og er drevet af ønsket om at skabe oaser; smukke omgivelser, der kan andet og mere end at tage sig godt ud.

Vi møder dit hjems historie med respekt. Alt, hvad vi laver, skal balancere og matche med boligens ånd og periode; det daglige liv i huset; de funktionelle behov og, selvfølgelig, dine individuelle ønsker. Derfor er ingen detalje bare en detalje.

UNIVERSETS CENTRUM

Martine Lie Interior Concepts favner bredt, fordi vores boligindretning altid afspejler dem, der skal leve i og med omgivelserne. Når det er sagt, har vi selvfølgelig en stil og et udtryk – et Martine Lie univers – der er kendetegnet ved en særlig fornemmelse for synergi og æstetik. Den kan du opleve i vores showroom. Der er tale om et udsnit. En brøkdel af helet. Men det er et godt billede på, hvad du kan forvente med Martine Lie – ikke mindst når det handler om kvalitetsniveau og om valg af leverandører.

Vores showroom er også vores Design Studio. Det er her, vi har atelier, og det er her, vi skaber vores designoplæg og præsenterer dem for vores kunder. Det er derfor ikke helt ved siden af, når vi siger, at universets centrum ligger i Klampenborg, nærmere bestemt på Dyrehavevej 2. Og du er velkommen på adressen. 

MARTINE-TEAMET

INTERIOR ARCHITECTURE & DESIGN

MARTINE

Martine Lie er uendelig meget mere end et navn. Hun er indbegrebet af alt det, virksomheden står for: Hos Martine kommer forståelsen for dine drømme og behov før alt andet. Det kræver indlevelse, lydhørhed og engagement ud over det sædvanlige at gribe selv uudtalte ønsker til stemning og stil og omsætte dem til realitet. Martine er indbegrebet af højt serviceniveau. Med hende oplever du ægte interesse, sikkert instinkt og en intuition, der fintunet og stillet ind på dig.

SØREN

Hos Martine Lie er det Søren, der trækker i trådene bag tæppet. Det er ham, der sikrer, at virksomhedens koncept og profil altid står knivskarpt, og at kundeoplevelsen er i en liga for sig. I hele Sørens professionelle liv har den røde tråd altid snoet sig stramt om strategi, entrepreneurship og forretningsudvikling inden for high-end produkter og ydelser. Og det er ikke spor tilfældigt, for det er også her, kunderne udfordrer og motiverer ved at stille de skrappeste krav til kvalitet, service og professionalisme. Søren vil nemlig udfordres; han vil ikke bare forudse og imødekomme dine forventninger. Han vil overgå. Og overraske.

KATJA

Katja er Designer. Med stort D. Belæst, berejst og begejstret for alt, der kan mætte hendes appetit på udsøgt kvalitet og raffineret luksus. Og så er hun fuldstændig forlibt i tekstiler – i alle varianter. Med en baggrund som beklædningsdesigner fra det Det Kongelige Danske Akademi har Katja en sjælden indsigt i og interesse for de nyeste kollektioner fra de store tekstilhuse, og hun deler den både gavmildt og gladeligt med dig, hvis du har behov for rådgivning om trends og tendenser, farvevalg og materialer. 

DORTE

Når du har godkendt et af vores projekter, er det Dorte, der tager over. Dorte er nemlig vores leverancekoordinator, og det er derfor hende, der sørger for at lave din leveranceplan, bestille dine møbler og tekstiler og samle alle tråde inden den endelige levering og montering hos dig. Det er også Dorte, der koordinerer med vores snedkeri og andre håndværkere, hvis der fx indgår specialdesignet inventar i projektet. Dortes jobbeskrivelse tæller altså et hav af meget forskellige opgaver. Heldigvis har hun et sjældent godt overblik. Og en udpræget ordenssans. Og så husker hun som en af de elefanter, hun en overgang delte revir med i den afrikanske bush. Men det er en anden historie.

CHRISTINE

Christine er vores arkitekt. Hun har et særligt skarpt blik for specialinventar til køkken, garderobe og bad og er derfor også knyttet til vores snedkerafdeling som projektleder. Efter en årrække i faget mestrer Christine både den æstetiske og kreative formgivning af rum og interiør og de mere tekniske discipliner som fx visualisering i 2D og 3D, mood boards og grafiske oplæg. Christines arbejdsdag skal helst veksle mellem to poler – fordybelse og fremdrift. Alsidighed er vigtigt. Aktivitet ligeså. Men der skal også være plads til at nørde i bund. Og gerne med en meget stor kande kaffe til.

IDA

Hvis du har mødt Ida, ved du, hvad ordet ”pertentlig” betyder. I sin essens. Du ved, at hvor hun er, er puderne puffet til perfektion og overfladerne så blanke, at du kan spejle dig i dem. Ida hader nemlig rod. Og lange løbeture. Alligevel er hun ikke spor bange for at løbe hurtigt. Det er Ida, der sørger for styling af vores showroom ligesom hun styler på vores fotoshoots. Med begge ben på jorden og et i næsen. Og hun har også altid et stort, varmt smil klar til dig, når du træder ind i vores showroom.

Ida er showroom-assistent