Boligindretning trin for trin

Vi kan hjælpe dig med alt fra indretning af et enkelt rum til indretning af hele din bolig. Vi tilpasser naturligvis processen, så den matcher dit behov.

Et indretningsbesøg koster fra 3.500,- og inkluderer et 2 timers besøg.

Måske dette er rigeligt til dig, måske behovet kræver et projektforløb. Det finder vi ud af sammen. Vi kan love dig et meget professionelt forløb til en konkurrencedygtig pris.

Nedenfor har vi skitseret processen, som den kan se ud for et indretningsprojekt.

Konsultation

At lytte og forstå vores kunder er afgørende for succesen af erhvert indretningsprojekt. På dette møde diskuterer vi omfanget af dit projekt, og vi spørger til din livsstil, design- præferencer og andre behov i forbindelse med dit rum. Vi skitserer også vores proces og besvarer naturligvis de spørgsmål du eventuel måtte have. Dette møde foregår i jeres hjem.

Projektoverblik

Kort efter vores konsultation følger vi op med en e-mail der opridser omfanget af dit projekt. Dette har alene til formål at sikre vi er helt på rette vej, og du nu trygt kan sige ja tak til det videre forløb.

Inspiration og muligheder

Vi mødes hos dig eller i vores showroom, hvor vi præsenterer og taler sammen om vores initielle tanker, ideer, stil, eventuelle designs og materialevalg. Afhængig af projektets omfang mødes vi potentielt flere gange. Vi sørger løbende for opdatering og afstemning således vores præsentation rammer helt plet.

Endelig præsentation

Med udgangspunkt i vores møder og generelle dialog har vi nu fået et indgående kendskab til dig, din stil og behov.

Du modtager en komplet drejebog med billeder, tekst, målangivelser, farvebestemmelser og priser. Alt er tilpasset og det er nu blot at tage dig god tid til at læse præsentationen igennem.

Tilretninger og bestilling

Vi taler sammen telefonisk, mødes i dit private hjem eller i vores showroom, hvor vi bliver enige om de endelige bestillinger. Imens du venter på dine varer går vi igang med at forberede leverancen og sørger for koordinering og løbende opfølgning på diverse leverandører. Du kan enten få varerne leveret løbende eller samlet tilsidst. Det er vores opgave, at sørge for det hele forløber til din tilfredsstillelse.

Levering og styling

Vi sørger for levering og bortskaffelse af emballagen i henhold til aftale. Vi sender en af vores dygtige stylister der afslutningsvis vil være behjælpelig med at style dit rum.

Har du nogle spørgsmål eller er du klar til at begynde processen?

Vi vil gerne høre fra dig…

Martine Lie Interior Concepts
Ordrupvej 44  |  2920 Charlottenlund
Telefon: +45 3990 9109  |  Email: info@martinelie.dk

Mandag: åben efter aftale
Tirsdag-torsdag: 11.00-17.30
Fredag : 11.00-18.00
Lørdag: 10.00-14.00